Hoppa till sidans innehåll

Halvtid Idrottslyftet

09 DEC 2012 21:12
9 december genomfördes julavslutning på Idrottslyftet med höjdhoppsträning för Stefan och Johnny Holm, samt startträning för Stefan Appel.
  • Skapad: 09 DEC 2012 21:12

Simon Pettersson

3 av 7 träffar är nu genomförda och projektledare Simon Pettersson är nöjd så här långt. Första gången var vi 9 st, andra gången ca 30 och idag ett 50-tal ler Simon, på plats i Våxnäshallen under höjd- och startträningen.

 

Ordförande Björn Dahlin är också helnöjd med "allt blått" i hallen. Alla aktiva på plats fick nämligen en julklapp i form av en blå tröja med VFIF:s logga och texten "Tlllsammans med Värmland" - och de unga friidrottarna var inte sena att dra på tröjan direkt under träningen.

 

Just tillsammans var ett råd Stefan Holm skickade med de aktiva. Att peppa varandra och ha roligt tillsammans. Samt att inte ha för bråttom utan se till den egna långsiktiga utvecklingskurvan - det går inte att slå pers varje gång menar Stefan. Johnny fyllde på med vikten att träna allsidigt, vara noga med återhämtning och vila och inte tävla för mycket. När Stefan var i er ålder, 11-15 år, fanns det bara typ två inomhustävlingar i Karlstad och en i Falun och han tränade 2 max 3 gånger i veckan, fördelat på både fotboll och friidrott berättade Johnny för de aktiva. Men det är klart, det var före datorernas stora intåg och Stefan spontanidrottade en del också log Johnny.

 

Nästa tillfälle på idrottslyftet är den 13 januari, med diskus/slägga, samt häck och föreläsning i träningsplanering med Anders Borgström.

 

Bilder från de tre hittills genomförda tillfällena av Idrottslyftet hittar du HÄR.

Skribent: Carina Lill

friidrottsstatistik

 Så prenumererar din förening på sin årsstatistik

 

Välkommen till Värmlands Friidrottsförbund!

Här hittar du information om all aktivitet som sker i friidrottsdistriktet Värmland. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

EmailThis is a mailto link 
Telefon: 054-21 23 27

Tagga dina bilder på @Instagram

 #värmlandsfriidrott

 

 

 

Postadress:
Värmlands Friidrottsförbund
c/o IF Göta, Regementsgatan 8
653 40 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054212327
E-post: This is a mailto link