Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsserien Kristinehamn och Karlstad Grand Prix

19 JUL 2018 08:14
Värmlandsserien och Karlstad Grand Prix, två tävlingar av många under den andra delen av sommaren i Värmland. Här kommer mer information!
  • Skapad: 19 JUL 2018 08:14

Vi har nu uppdaterat inbjudan till Värmlandsserien i Kristinehamn som ni hittar under "Tävlingar" och vidare under "Värmlandsserien". Se till att anmäla er till den roligaste tävlingsserien under året som är som gjord för både individuella- och lagframgångar!

Karlstad Grand Prix är publikmässigt Sveriges näst största friidrottstävling med 4 000 i publikantal (efter Bauhausgalan och bortsett från Finnkampen som enbart arrangeras vartannat år). Nu är det snart dags igen för Värmlandspubliken att inta läktarna på Tingvalla IP och heja fram den svenska eliten som ställs mot både Europa- och världselit. Tävlingen innehåller en diskustävling i absolut världsklass med Daniel Ståhl och Simon Pettersson bland fler, vi kommer få se höga höjder i stavhoppet av den nya juniorvärldsmästaren Armand Duplantis och kanske ett nytt svenskt rekord på damsidan av Angelica Bengtsson. Vi har flera manliga längdhoppare som är kapabla att hoppa över 8m och en fin höjdhoppstävling för damerna där Sofie Skoog står som utmanare till vinsten. Missa inte det!

För att köpa biljetter, besök www.folksamgp.se (klicka). För paketpris på biljetter till era föreningar, kontakta This is a mailto link för mer information. 

Skribent: Hannah Johansson
E-post: Adressen Gömd

friidrottsstatistik

 Så prenumererar din förening på sin årsstatistik

 

Välkommen till Värmlands Friidrottsförbund!

Här hittar du information om all aktivitet som sker i friidrottsdistriktet Värmland. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

EmailThis is a mailto link 
Telefon: 054-21 23 27

Tagga dina bilder på @Instagram

 #värmlandsfriidrott

 

 

 

Postadress:
Värmlands Friidrottsförbund
c/o IF Göta, Regementsgatan 8
653 40 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054212327
E-post: This is a mailto link