Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning Svealands

03 OKT 2019 16:03
Nu är Svealandsmästerskapen över för den här gången och vill börja med att tacka alla deltagare, föräldrar och ledare för en härlig helg i Västerås! Svealands avgjordes den 14-15 september.
  • Uppdaterad: 03 OKT 2019 16:03

Vi har fått se riktigt bra resultat och det är roligt att så många ställer upp i lite ovana grenar. Värmland slutar totalt 4a, endast sex poäng efter arrangerande Västmanland. Otroligt bra med tanke på att vi hade det väldigt tunt i både P13 och P14. Värt att nämna är också att vi i F14-klassen hade ett komplett lag och där slutar vi 2a(!), endast 22 poäng efter Stockholm som vinner övriga klasser med tresiffriga marginaler.

Även utanför arenan har ungdomarna skött sig jättebra. Det är roligt att se hur de verkligen agerar som ett lag och visar enormt tålamod också när det inte riktigt går som planerat. Efter ett tekniskt fel på lokalbussen behövde vi till exempel promenera den sisa kilometern till skolan på lördagskvällen. Samtliga ungdomar förtjänar en enorm eloge för att de höll humöret uppe och löste situationen på bästa sätt.


Slutligen också ett stort tack till alla föräldrar och ledare som varit med och hjälpt till under helgen. Ni har varit fantastiska och utan er hade vi inte kunnat genomföra den här helgen så bra som vi gjorde!

Nästa tävling för Värmlandslaget blir distriktskampen i Norge den 11e januari. Håll utkik här på hemsidan, så kommer all info angående detta läggas ut framhöver.

Alla resultat hittar ni på https://www.vasterasfriidrott.se/svealandsmasterkapen2019/

Tack för ett väl genomfört Svealandsmästerskap!

//Hanna och Frida
Värmlands friidrottsförbund

Skribent: Mikael Larsson
Epost: Adressen Gömd

friidrottsstatistik

 Så prenumererar din förening på sin årsstatistik

 

Välkommen till Värmlands Friidrottsförbund!

Här hittar du information om all aktivitet som sker i friidrottsdistriktet Värmland. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

EmailThis is a mailto link 
Telefon: 054-21 23 27

Tagga dina bilder på @Instagram

 #värmlandsfriidrott

 

 

 

Postadress:
Värmlands Friidrottsförbund
c/o IF Göta, Regementsgatan 8
653 40 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054212327
E-post: This is a mailto link