Hoppa till sidans innehåll

Årsmöteskallelse

08 JAN 2019 17:43
Härmed utlyser vi årsmöteskallelse samt skickar med en påminnelse om Svealandsmästerskapen 2019.
  • Uppdaterad: 08 JAN 2019 17:43

Välkommen till Idrottens Hus den 21 februari kl. 18.00. Vi önskar att se minst en representant från varje Värmländs medlemsförening. Under kvällen kommer Daniel Bergin från svenska friidrottsförbundet och berättar om översynen av tävlingsformer för barn som pågår inom svensk friidrott

Hur ska barn tävla i friidrott?
En friidrottstävling består ofta av små doser av aktivitet, varvat med långa stunder av väntan på nästa gren. När barn tävlar i friidrott utsätts de dessutom ofta för vuxenidrottens mästerskapslogik, där stora delar av startfältet tvingas lämna tävlingen långt innan den är avgjord. Om vi vill att våra tävlingar ska ge barn (och deras föräldrar) en positiv bild av friidrott behöver en del förändringar göras. Daniel Bergin från föreningsavdelningen på Svensk Friidrott besöker vårt årsmöte för att berätta om den översyn av tävlingar för barn (11 år och yngre) som pågår inom svensk friidrott, och det förslag till tävlingsregler för barn som Svenska Friidrottsförbundets styrelse kommer att lägga fram för omröstning på förbundsårsmötet i Karlstad i slutet av mars.

Vi vill även påminna om att Svealandsmästerskapen arrangeras den 16-17 mars för ungdomar födda 05 och 06. Intresseanmälan finns nu uppe. 

Skribent: Hannah Johansson
Epost: Adressen Gömd

friidrottsstatistik

 Så prenumererar din förening på sin årsstatistik

 

Välkommen till Värmlands Friidrottsförbund!

Här hittar du information om all aktivitet som sker i friidrottsdistriktet Värmland. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

EmailThis is a mailto link 
Telefon: 054-21 23 27

Tagga dina bilder på @Instagram

 #värmlandsfriidrott

 

 

 

Postadress:
Värmlands Friidrottsförbund
c/o IF Göta, Regementsgatan 8
653 40 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054212327
E-post: This is a mailto link