Hoppa till sidans innehåll

Reflektioner från Kils AIK efter Maximångkampen

31 OKT 2017 08:29
Under helgen arrangerades Maximångkampen som är nu för de tävlande i Värmlands Friidrottsförbund. Här sammanfattar Hanna Westlund tävlingen!
  • Skapad: 31 OKT 2017 08:29

Första upplagan av Maximångkampen blev en succé. Många av barnen upplevde den unika tävlingen - där flickor och pojkar tävlar i samma klass - som rolig och kände mindre prestationskrav. Inga finaler, tre kast på kastgrenarna och tre hopp på hoppgrenarna gjorde att barnen tävlade på barns vis och inte på vuxnas vis. Alla fick pris i form av godis och plakett. 

Väldigt många nya personbästa blev det. Vi kollade till och med en extra gång så att tidtagningen funkade som den skulle då många blev förvånade över de snabba tiderna. 

Vi hoppas och tror att denna tävling kommer locka ännu fler barn och ungdomar nästa år, speciellt pojkar. 

Vi hoppas och tror att denna tävling kommer locka ännu fler barn och ungdomar nästa år, speciellt pojkar. Resultaten finns här.

Vi jobbar aktivt med strategiarbetet 2025, vilket betyder att vi jobbar med bl.a frågor som mångfald, bredda idrotten, tävla på barns vis och såklart genusperspektiv.

Skribent: Hannah Johansson
Epost: Adressen Gömd

friidrottsstatistik

 Så prenumererar din förening på sin årsstatistik

 

Välkommen till Värmlands Friidrottsförbund!

Här hittar du information om all aktivitet som sker i friidrottsdistriktet Värmland. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

EmailThis is a mailto link 
Telefon: 054-21 23 27

Tagga dina bilder på @Instagram

 #värmlandsfriidrott

 

 

 

Postadress:
Värmlands Friidrottsförbund
c/o IF Göta, Regementsgatan 8
653 40 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054212327
E-post: This is a mailto link