Hoppa till sidans innehåll

Projekt Idrottslyftet


Idrottslyftet 2017/2018

Värmlands friidrottsförbund har under de senaste 10 åren arrangerat projektet Idrottslyftet som ger chans till träningsutveckling samt utbildning för ledare och aktiva. Målet är i år att fortsätta med vårt nya koncept som infördes 2016 och utveckla detta till en utbildningsserie som leder till en större förståelse för träning, hälsa och föreningsliv.

Årets upplaga

Projektet kommer fortfarande rikta sig till aktiva mellan 12-14 år samt dess föräldrar, ledare och tränare och kommer bestå av 7 träffar som kommer innehålla coachad träning , utbildning för ledare inom nya övningar och moment, föreläsningar inom träningslära, idrottsskador, kost, idrottspsykologi, inspiration etc. Vi kommer likt förra året anordna utbildning i samband med träffarna som kommer hjälpa både de aktiva och föräldrar/tränare till ännu mer kompletta ledare. Vill man i framtiden inte längre vara aktiv så ser vi gärna att man på något sett involverar sig i föreningslivet ändå. Idag behövs det t.ex. fler unga tränare samt fler unga i våra styrelser.

Syfte och mål

Med hjälp av Projektet Idrottslyftet så kan VFIF vara en del i Värmlands friidrotts utveckling. Att samla alla klubbar kommer ge tid för gemenskap, nätverkande, utbyte av kunskap och erfarenhet. Siktet i år kommer vara att även få de aktiva att intressera sig för föreningslivet i stort. Tillsammans lyfter vi Värmlands Friidrott framåt!

Kolla in Idrottslyftet på Facebook!

Projektledare Simon Karlén

This is a mailto link  070-999 63 91

 Datum* 

 

 Aktivitet

 Tränare /  
 Inspiratör

 Övrigt

7/1

Koordinationslek

 Simon Karlén  

 

18/2

Tunga kast 

8/4

Hopp / Kast

Simon Karlén / Evelina Erlandsson

 

15/4

#metoo

 

 

       

* Samtliga träffar sker i Våxnäshallen, Karlstad, mellan kl. 12.00-14.00.

Uppdaterad: 18 APR 2018 08:40 Skribent: Hannah Johansson
E-post: This is a mailto link

friidrottsstatistik

 Så prenumererar din förening på sin årsstatistik

 

Välkommen till Värmlands Friidrottsförbund!

Här hittar du information om all aktivitet som sker i friidrottsdistriktet Värmland. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

EmailThis is a mailto link 
Telefon: 054-21 23 27

Tagga dina bilder på @Instagram

 #värmlandsfriidrott

 

 

 

Postadress:
Värmlands Friidrottsförbund
c/o IF Göta, Regementsgatan 8
653 40 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054212327
E-post: This is a mailto link