Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Utbildning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Utbildning


Värmlands Friidrottsförbund samarbetar med UC (Utvecklings Centrum) Mellan som arrangerar utbildningar inom friidrott för mittregionen i Sverige!

Läs mer om aktuella utbildningar på hemsida http://www.ucmellan.com* eller hitta det nationella utbudiet via Svenska Friidrottsförbundets sökmotor.

 *Observera, under "Kalender" kan du hitta fler utbildningar som inte är kopplade till UC Mellan.

Subvention resor och boende

I samband med 2013 års svenska friidrottsförbundets årsmöte i Borås samlades företrädare för de fem distrikt som äger UC- mellan. Som ett resultat av god ekonomi i utvecklingscentrum mellan beslutade att subventionera resor och boende än mer i samband med utbildningar. Det innebär att man i större utsträckning kan resa till utbildningar inom vårt UC utan merkostnader för respektive förening. Förhoppningen är att detta ska bidra till ett ännu större deltagarantal (liksom tidigare subventioneras även kursavgiften vid utbildning).Man beslutade också att varje distrikt kan ansöka om pengar för mer lokala utbildningsinsatser. Dessa insatser ska vara nära besläktade men inte tangera det uppdrag som UC har i grunden.

Har ni frågor om utbildning eller subventioner, vänligen kontakta ucmellan@ifgota.se!

Inga nyheter är skapade

friidrottsstatistik

 Så prenumererar din förening på sin årsstatistik

 

Välkommen till Värmlands Friidrottsförbund!

Här hittar du information om all aktivitet som sker i friidrottsdistriktet Värmland. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Emailvfif@ifgota.se 
Telefon: 054-21 23 27

Tagga dina bilder på @Instagram

 #värmlandsfriidrott

 

 

 

Postadress:
Värmlands Friidrottsförbund
c/o IF Göta, Regementsgatan 8
653 40 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054212327
E-post: vfif@ifgota.se